Web design - digitale kampagner

Apple Farm er dit vindue til verden


Hjemmesider
Hele verden kan kigge ind af dit vindue, hvis du vil - og hvis du gør det rigtigt. Men hvis vinduet er snavset eller dårligt gennemskueligt, er der ingen, der får øje på dig. Din potentielle kunde kan på få minutter lære dig og din virksomhed at kende. En smuk og frem for alt enkel og overskuelig hjemmeside kræver web design. Vi kan nu levere sikre hjemmesider/grafik/opstart til en meget fornuftig pris, hvor opdateringer af web-sider aldrig har været lettere.

Digital kampagner - Sociale medier 
Apple Farm Grafik & Reklame har igennem årene lavet mange kampagner til nettet, og på de sociale medier, Facebook, Instagram og Snapchat osv. I dag kan man nå præcis sine kunder igennem re-targeting potientialet. Mulighederne er uendelig og vi har samarbejdspartner der kan deres kram for at sikre de bedste kampagner for lige netop dit budget.

Film til Sociale medier 

Med levende billeder forstærker du dit budskab, fanger potentiale kunder og taler direkte til  din målgruppe. Man siger, at billeder siger mere end tusind ord, og det mener vi, at det er der noget om.

Vi kan hjælpe dig med at lave din film, om den skal bruges til sociale medier eller måske også til biografen.

Ingen virksomheder er ens og ingen film er ens. Vi vil arbejde tæt sammen med dig og finder den helt rigtige løsning eventuelt med nogle af Apple Farm Grafik & Reklames mange gode "venner" (samarbejdspartnere), som sikrer, at lige netop din film er lige i øjet.

Køng Mark 30 - 4750 Lundby - Tlf.: 26283804 - Email: adm@applefarm.dk